Alla bilder

Duplex framför stranden i Puerto Pollensa

€ 690.000Ref. MF870

Port de Pollensa
130 m2
22 m2
5
3
Nej
Nej
Nej
Nej
Ja
pågående

Trevlig lägenhet på norra delan av Mallorca nära till Alcudia, Sa Pobla och Inca

Fin våning med två terrasser och stor trädgård ligger framför den vackra badstranden. Lägenheten har god standard och består av två våningsplan. Bostaden har tidigare varit två separata lägenheter som man byggt samman, därför finns det entré på vardera våning. Detta är ett mycket trevligt och familjevänligt område med alla nödvändiga nödvändigheter närheten.

Boytan är på 130 m2 och är fördelat över fem sovrum, tre badrum, ett vardagsrum och ett fullt utrustat kök med öppen planlösning. Det finns två terrasser vardera med en yta på 11 m2 och trädgården har en yta på 40 m2.

Ytterligare information: Luftkonditionering, två terrasser, privat trädgård, förråd och havsutsikt.

Puerto Pollensa är en aktiv by som ligger på den norra kusten av Mallorca. Den vackra båthamnen med lyxiga båtar, flera badstränder och strandpromenaden Pine Walk ligger längs med havskanten och följs av ett brett utbud av mysiga kaféer, trendiga barer och bra restauranger. Under sommarmånaderna är det många som besöker platsen för att cykla eller utöva andra olika sportaktiviteter. Det är ca. 50 minuters bilfärd till centrala Palma och den internationella flygplatsen Son Sant Joan.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

Port de Pollensa, Nord

Puerto Pollensa är en trevlig by som ligger på den norra kusten av Mallorca. Här finns en vacker båthamn, flera badstränder samt en strandpromenad med ett brett utbud av mysiga kaféer, trendiga barer och bra restauranger. Under sommarmånaderna är det många som besöker platsen för att cykla eller utöva andra olika sportaktiviteter. Det är ca. 50 minuters bilfärd till centrala Palma och den internationella flygplatsen Son Sant Joan.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende