Alla bilder

Elegant hus med ett utmärkt läge i Portocolom

€ 840.000Ref. MF1994

Portocolom
300 m2
100 m2
4
4
Ja
Ja
Ja
Nej
Nej
pågående

Vacker villa i hjärtat av Portocolom

Detta är en elegant villa belägen i ett avskilt bostadsområde ("closed community") i hjärtat av den charmiga byn Porto Colom. Detta är det största townhuset i communitykomplexet och har ett bebyggt område på 300m2 och en takterrass på 100m2. Villan har fyra våningar, inklusive den rymliga takterrassen, som alla är anslutna via en privat hiss, med början från bottenvåningen, men som du också har direkt åtkomst till via det underjordiska garaget. 

På bottenvåningen hittar du ett entré- eller hallområde och ett litet hobbyrum. Första våningen består av 3 sovrum, varav 2 har eget badrum, samt en liten terrass.

På andra våningen finner du vad som verkligen gör den här bostaden så elegant och charmig; det öppna köket av hög kvalitet, ett rymligt och mycket ljust vardagsrum med en härlig öppen spis och ett stort sovrum med badrum.

Det finns en täckt terrass precis utanför vardagsrummet som också kan nås från köket, samt en spiraltrappa från den täckta terrassen upp till takterrassen på ca 100 m2 med fin havsutsikt, egen jacuzzi och grill- och loungeområde där du kan njuta av solen hela dagen lång. En perfekt vardagslyx för ljumma medelhavssommarkvällar. Inom communityn har du även tillgång till en stor simbassäng och en mindre naturlig pool med naturligt filtrerat vatten. Du har hamnen bara 2 minuter bort till fots, där du hittar en stor variation av restauranger och kaféer, varav de flesta är öppna året runt.

Ytterligare information: Integradted luftkonditionering, golvvärme i alla badrum, värme och dubbelglas.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Ljust townhouse i Portocolom”

Magnus Nystedt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Portocolom, Sydöst

Portocolom är en utmärkt plats för alla som söker lugn och ro samt den typiska charmen i en traditionell fiskeby på Mallorca. Portocolom erbjuder några av de bästa stränderna på ön, liksom många vackra vikar att utforska.Det finns en trevlig marina samt många bra restauranger och butiker. Tio minuter härifrån den fantastiska golfbanan Vall d'Or, som av många anses vara en av de bästa på ön.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Visa fler objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende