Alla bilder Såld

En nyproduktion i modern medelhavsstil vid Cala Mesquida

€ 380.000Ref. MFP052

Cala Mesquida
0 m2
3
2
Ja
Ja
Nej
Nej
Ja
C

Ett stilfullt projekt med stora terrasser, gemensam pool och trädgård på Mallorcas nordvästra kust

En nyproduktion i ett modernt och stilfullt komplex i medelhavsstil vid Cala Mesquida och har direkt tillgång till stranden som ligger på 200 meters gångavsånd. Det är ett komplex med endast en byggnad, med rymliga tre rumslägenheter, där du kan njuta av den fantastiska havsutsikten och de spektakulära skiftningarna av blått och turkost i det kristallklara vattnet.

Som ägare till en lägenhet i dennaexklusiva nyproduktion kommer du att kunna njuta av en gemensam pool och härliga trädgårdar. Varje lägenhet inkluderar en parkeringsplats.

Det unika komplexet har endast 17 lägenheter, alla med stora terrasser, tre sovrum och två badrum. Bottenvåningarna har också en egen trädgård och takvåningarna erbjuder solterrasser med fantastisk utsikt över bukten. Alla lägenheter har ett rymligt vardagsrum / matsal, öppet kök med frukostbänk, två badrum, ett av dem en suite, och ett tvättrum. Lägenheterna har fullt utrustade kök med ugn, induktionsspis och köksfläkt, badrum med vackert kakel och högkvalitativa inventarier.

Projektet har utvecklats av ett expertteam med över 60 års erfarenhet av konstruktion i Spanien. De stilfulla lägenheterna är byggda enligt strikt kvalitetsstandard och har ljud- och värmeisolering för att garantera total avkoppling i ditt nya hem.

Ytterligare information: dubbelglas, värme, luftkonditionering, parkering, gemensam pool och trädgård.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Underbara lägenheter med havsutsikt till ett attraktivt pris.”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Cala Mesquida, Nordöst

Nordöstra delen av Mallorca är ett lugnt område med fina stränder och berg. Populära platser är: Colonia de Sant Pere, Colonia de San Pedro, Arta, Betlem, Capdepera och Son Serra de Marina.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende