Alla bilder

Ett vackert semesterhus i pittoreska Sa Ràpita

€ 275.000Ref. MF1692

Sa Ràpita
150 m2
40 m2
3
3
Ja
Ja
Nej
Nej
Ja
pågående

Radhus i tre plan med gemensam pool i närheten av Es Trenc

På Mallorcas sydostkust, ett par kilometer från stranden Es Trenc finner du pittoreska Sa Ràpita och i dess utkant detta radhus i tre plan med tillgång till ett ljuvligt poolområde. Sa Rápita är en klassisk sommarort med många lokala invånare. Här finns inga stora hotell och orten har en härlig atmosfär. Es Trenc, Mallorcas finaste sandstrand, når man enkelt med cykel eller bil. Huset kompenserar för sitt behov av en mindre renovering med sitt läge, sitt pris och sin enorma potential till att förvandlas till ett drömhus.

På entréplanet möts man av vardagsrummet/matplatsen med den öppna spisen samt ett separat kök. Här finns även ett litet badrum med dusch. Nedre våningen har ett stort rum som just nu används som sovrum samt ett separat garage. På övervåningen från entréplanet finner man två sovrum och två badrum, varav det ena är en- suite. I anslutning till hallen på övervåningen finns utgången till terrassen som via en spiraltrappa leder upp till ytterligare en mindre takterrass som bjuder på en glimt av havet.

Ytterligare information: Parkering, öppen spis, luftkonditionering. Två identiska radhus är till salu och det går utmärkt att köpa båda om man skulle vara interreserad.

Sa Rápita är en pittoresk fiskebyn med två små hamnar på Mallorcas södra kust. Den är känd för sina långa vita stränder så som Es Trenc, Ses Covetes och Es Morters. Kustområdet täcker en yta på 1500 hektar och dessa stränder har exceptionellt vackert och turkosblått vatten, den mest populära av dem är Es Trenc. 1991 blev kustområdet klassat som naturreservat tack vare dess naturliga skönhet.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

Sa Ràpita, Syd

Sa Rápita är beläget i närheten av de vackra stränderna Es Trenc och Colonia de Sant Jordi på Mallorca södra kust. Även om kuststräckan bara ligger 20 minuter från Palma, är den ovanligt välbevarad och orörd. På dess vackra strandpromenad som ligger mellan två luxuösa båtklubbar finns flera av Mallorcas absolut bästa paella-, fisk- och skaldjursrestauranger.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende