Alla bilder Såld

Fantastiskt fint hus på landet nära Esporles

Pris på begäranRef. MF2534

Esporles
222 m2
100 m2
5
3
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Hus med pool och utsikt mot bergen i Esporles

På de skogsbeklädda kullarna i Esporles utkanter, bara 20 minuter från Palma, ligger detta naturnära, rymliga och moderna hus som verkar ha allt. Med utsikt söderut över gröna bergssidor som lämnar en lucka för en glimt av det blå havet, kommer en uppfriskande sval bris in i hushållet mitt på dagen. Som ett av få hus i området som får solljus under hela dagen är detta hus en sommardröm.

Radhuset renoverades 2021 och har 5 stora sovrum, 3 lyxiga badrum varav ett har badkar och en egen privat terrass. Dessutom har bottenvåningen ett rymligt vardagsrum som ligger tillsammans med ett nyinstallerat modernt kök som omfattar alla apparater man kan behöva. Huset på 3 våningar har 3 terrasser som erbjuder fantastisk utsikt och rikliga mängder solljus. På utsidan finns 2 privata parkeringsplatser, samt en fräsch pool som vilar på de lägre nivåerna av huset med direkt trappåtkomst till den vilket ger enkla möjligheter att svalka sig. En magisk trädgård omger huset, som innehåller ett brett utbud av medelhavsväxter och träd (med installerat bevattningssystem) som ger den yttre integriteten förutom en smidig övergång från hushållet till skogen.

Ytterligare information: Förinstallation för AC, 2 eldstäder, 2 parkeringsplatser, pool, utsikt över bergen.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Ditt drömhus på landet”

Frida Garby
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Esporles, Nordväst/Väst

Esporles är en charmig by omgiven av fantastisk natur belägen i Tramuntanabergen, som är en del av världsarvet. För dem som gillar golf, finns golfbanan Son Termens endast15 minuter härifrån och det tar 20 minuter att ta sig till Palma och till närmsta strand.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?