Alla bilder

Hållbart "passivt" hus till salu i idyllisk miljö

€ 1.395.000Ref. MF2058

Llucmajor
200 m2
100 m2
4
4
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Självförsörjande hus på landet

Fokus på hållbarhet, energibesparing och bevarande av miljön har varit i centrum för det här projektet. Huset, Proyecto Tierra (Project Earth), var det första huset på ön som certifierades som passivt hus. Ett passivt hus uppfyller en rad fastställda kriterier för energinormer som kan tillämpas på alla byggnader gällande insamling, lagring och distribution av energi. Samtidigt har det här huset gått ett steg längre genom att det endast byggts med ekologiska, bio, hållbara och / eller lokala material.

Fastigheten är indelad i ett huvudbyggnad och en gästlägenhet. Huvudbyggnaden är ca 150 m2 och fördelas över två våningar. På bottenvåningen hittar vi ett stort vardagsrum med matplats, kök, sovrum och badrum. På övervåningen finns ytterligare två sovrum och två badrum och två terrasser. Alla rum har vacker utsikt över bergen och den omgivande naturen. Gästlägenheten kan kompletteras på flera olika sätt. Det finns plats för ett extra sovrum, badrum och ett litet vardagsrum. Det kan också göras om till ett stort hobbyrum. Fastigheten är omgiven av vackra Medelhavsblommor och växter, en fin gräsmatta, en pool med jacuzzi och flera täckta och upptäckta terrasser.

Ytterligare information: solpaneler, vattenuppsamlingssystem, geotermisk system, carport.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Ett bra exempel på att ekologisk arkitektur och byggnad även finns på Mallorca”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Llucmajor, Syd

Llucmajor är en trevlig ort som ligger sydöst om Palma. Med sitt centrala läge når man enkelt och smidigt de fantastiska stränderna på Mallorcas sydöstra sida. Det tar ca. 20 minuter att köra till Palma och endast 15 minuter till den internationella flygplatsen. 

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende