Alla bilder

Helt nya lägenheter i centrum av Incas Gamla stan

€ 242.500Ref. MF1015B

Inca
148 m2
32 m2
4
2
Nej
Nej
Ja
Nej
Nej
pågående

Nybyggda bostäder med attraktiva priser och centralt läge i Inca

Dessa nybyggda lägenheter ligger i Incas gamla stadsdel, bara några meter från Inca största torg och dess charmiga marknad. Lägenheterna har ljusa öppna ytor och har utrustats med material av hög kvalitet. Projektet består av fem lägenheter totalt och erbjuder ett stort utbud av olika storlekar på boytor och uteplatser. Det finns möjlighet att köpa ett till fyra sovrum med boytor som sträcker sig från 42 till 147 m2 med mindre eller större terrasser från 5 till 53 m2. Alla lägenheter har en öppen planlösning som öppnar upp till ett ljust och soligt vardagsrum med matplats. Varje bostad har moderna badrum och de flesta har även en gästtoalett. Priser från 91.000 - 246.500 euro

Ytterligare information: Trevlig och modern entré med hiss, porttelefon. Inca ligger halvvägs upp på motorvägen från Palma till Alcudia. Det är Mallorcas tredje största stad. Inca har en av Mallorcas största marknader. Varje torsdag tas gatorna runt Placa d'Espanya över av rader av marknadsstånd. Inca är också känd för sina traditionella vinkällare som förvandlats till restauranger med inhemska rätter till rimliga priser.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

Inca, Center

Inca är Mallorcas tredje största stad och ligger i centrum av Mallorca. Inca har en av Mallorcas största marknader och varje torsdag fylls gatorna runt Placa d'Espanya med marknadsstånd. Det tar ca. 30 minuter med bil till Palma.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende