Alla bilder

Historiskt palats i hjärtat av Gamla stan

€ 5.900.000Ref. MF2447

Casco Antiguo - Old Town
1.000 m2
80 m2
9
5
Ja
Nej
Ja
Nej
Ja
pågående

Unik fastighet med garage, terrasser och utsikt i Palmas gamla stadsdel

Detta historiska gamla stadspalats ligger i Calatrava, i Palmas gamla stan mest exklusiva stadsdel. Fastigheten har en boyta på ca 1000 m2 på en 300 m2 stor tomt. Det är ett av få historiska radhus på marknaden och det är extra intressant då det har flera terrasser med vacker utsikt över katedralen och hela gamla stan samt ett rymligt garage.

Det är en speciell fastighet eftersom den har genomgått en renovering men de unika historiska elementen har alla omsorgsfullt restaurerats och bevarats. Här finns fortfarande vackra snickerier och konstverk i taken, traditionella kakelplattor på golven och till och med det gamla kapellet har bevarats.

Boytan är fördelad på 5 våningar och det finns hiss. Fastigheten nås genom två vackra stora trädörrar på bottenvåningen. När vi kommer in möter vi en entréhall med mycket högt i tak och konstverk som tar oss in på en typisk spansk uteplats med stora växter och olika sittgrupper. Härifrån kommer du via några trappor till tre små fristående lägenheter, perfekta för personal, gäster eller ett kontor. På denna bottenvåning finns även ett dubbelgarage med förråd som lätt nås från gatan. Första våningen eller huvudvåningen är den mest historiska. Här hittar vi två vardagsrum, matsalen, kapellet, köket och flera sovrum och ett badrum. Det stora vardagsrummet är idealiskt för stora fina sociala umgängelse. Här får du ett boende som erbjuder det mesta du kan önska! Det finns en stor matsal som lätt kan ha ett bord för 15-20 personer. Det andra vardagsrummet är mindre och har en öppen spis. Andra våningen har en ateljé som består av ett stort rum med många stora fönster och ett vardagsrum med sovrum. På tredje och fjärde våningen finns en stor duplex lägenhet med 3 sovrum och två terrasser. Från terrasserna kan du se havet, katedralen och kyrkorna San Francisco och Santa Eulalia.

Ytterligare funktioner: centralvärme, gamla klinkergolv, valv, fint snickeri, flera förråd, garage.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“En unik chans att köpa ett helt hus i området Calatrava”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Casco Antiguo - Old Town, Palma

Gamla stan är ett mycket charmigt område med kullerstensgator, gröna torg och vackra kyrkor som Església de Santa Eulalia och Basílica de Sant Francesc. Här bor man med absolut närhet till ett fantastiskt utbud av mysiga restauranger, populära barer, saluhallar och shopping. Det finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med buss och lättåtkomlig motorväg till stränder och till Palmas flygplats.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?