Alla bilder

Högklassig lägenhet med terrass och trädgård i Portocolom

€ 364.000Ref. MF1558

Portocolom
82 m2
9 m2
2
2
Nej
Ja
Ja
Nej
Nej
pågående

Nybyggd lägenhet med närhet till strand, natur och golf i östra Mallorca

Denna nybyggda lägenhet på nedre botten med modern och stilfull design ligger bara 120 meter från havet i Porto Colom, den största naturliga hamnen på Mallorca. Bostaden är del av en förstklassig bostadsförening med vackra anlagda trädgårdar, stor pool och solterrass. Lägenheten byggdes av ett välrenommerat byggföretag som använde de bästa materialen av högsta kvalitet.

Den soliga och ljusa boytan på 82 m2 består av två rymliga sovrum och två badrum, vardagsrum och ett modernt kvalitetskök plus en terrass på 9 m2 och härlig trädgård på 34 m2.

Ytterligare uppgifter: Siemens vitvaror i köket, luftkonditionering som kontrolleras från varje rum, golvvärme i badrummen.

Portocolom är en utmärkt plats för alla som söker lugn och ro samt den typiska charmen i en traditionell fiskeby på Mallorca. Portocolom erbjuder några av de bästa stränderna på ön, liksom många vackra vikar att utforska. Lägenheten ligger på gångavstånd till en trevlig marina, många bra restauranger och butiker. Tio minuter från orten som du kan hitta den fantastiska Vall d'Or golfbana, som av många anses vara en av de bästa på ön.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

Portocolom, Sydöst

Portocolom är en utmärkt plats för alla som söker lugn och ro samt den typiska charmen i en traditionell fiskeby på Mallorca. Portocolom erbjuder några av de bästa stränderna på ön, liksom många vackra vikar att utforska.Det finns en trevlig marina samt många bra restauranger och butiker. Tio minuter härifrån den fantastiska golfbanan Vall d'Or, som av många anses vara en av de bästa på ön.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende