Alla bilder

Hus med vackert läge och pool i Bunyola

€ 2.500.000Ref. AD32890

Bunyola
310 m2
3
3
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Finca med den perfekta kombinationen av komfort och stil

Som dess namn förkunnar är Can Calma en lantlig egendom i utkanten av den charmiga byn Bunyola. Omgiven av mandelträd och tusenåriga olivträd, på en tomt på 14 250 m2 är denna finca helt oberoende av vatten- och elnäten. Med solpaneler och ett geotermisk system samt en vattenbrunn.

Denna moderna egendom kommer att ha storstadens alla bekvämligheter mitt på landsbygden med utsikt över världsarvet: Tramuntana Bergen. Fincaen har en boyta på 310 m2 och är perfekt planerad på ett plan, för att maximera komforten. Dess höga tak och stora fönster ger ett generöst ljusflöde till alla 4 sovrum. Samt till det stora vardagsrummet med dubbel öppen spisar, biblioteket och köket i öppen planlösning med sin matplats. Från kök/matsal och vardagsrum är utgången till utomhus pergolan och poolen. Detta är en idealisk plats för dig som vill bo på landsbygden bara 15 minuter från Palma.

Ytterligare information: luftkonditionering, golvvärme, tvåglasfönster, öppen spis, pool, solpaneler, förråd och dubbelparkering.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Underbar modern finca!”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Bunyola, Center

Bunyola är en traditionell liten by med flera mysiga restauranger och kaféer. Byn ligger 14 km norr om Palma alldeles intill den vackra bergskedjan Tramuntana. Härifrån kan du enkelt ta dig till den vackra stranden i Port de Sóller eller in till Palma på 15 minuter.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende