Alla bilder

Imponerande 1700-tals herrgård i Alaró

€ 6.500.000Ref. MV004

Alaro
650 m2
200 m2
6
3
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Mallorkinsk finca med 21 Ha land vid foten av Tramuntanabergen

Det här är en vacker historisk finca (från den mallorkinska aristokratin) som ligger utanför den gemytliga byn Alaró mitt på ön. Vid foten av Tramuntana bergen kan man här njuta av en fantastisk panormaisk vy. 

Gården har stora terrasser och patio, pool, padelbana och barbeque. Av de 50 Ha mark, 21 är välskötta med stenmurar, olivträd och vattencisterner.

Ett köp av denna finca innebär en otrolig chans för att starta upp ditt eget projekt på den mallorkinska landsbygden. Mallorcafastigheter samarbetar med lokala vinexperter som ägnar sig åt rekreation och skötsel av vingårdar och olivodlingar. De erbjuder serviceutveckling, från plantering och underhåll av vin- och olivodlingar, till öppnande, skötsel och marknadsföring av exklusiva vingårdar / bodegas och oljepressar för produktion av extra jungfruolja från Mallorca.

Ytterligare information: parkering, pool.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“En traditionell stenfinca i lantbruksmiljö - ett unikt köp!”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Alaro, Center

Alaró är en fin liten by som är omgiven av de vackra Tramuntanabergen och fantastisk natur. I bergen ovanför Alaró ligger slottet Castell d'Alaró på 822 meters höjd, som är ett populärt utflyktsmål för de som gillar vandring. I byn Alaró hittar man alla nödvändiga bekvämligheter och man tar sig lätt till Palma via motorvägen på cirka 25 minuter.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende