Alla bilder Reserverad

Jugendstil/Art Nouveau villa med gästhus och trädgård i hjärtat av Sóller

€ 860.000Ref. 54910

Sóller
354 m2
6
3
Ja
Nej
Nej
Nej
Nej
pågående

Unik fastighet på Mallorcas nordvästra kust

Denna magiskt ståtliga och drömska villa med sina förföriska jugendstil/Art Nouveau detaljer transporterar oss genom tiden till sekelskiftets Paris och Barcelona. Villan är mycket välbevarad med original detaljer så som kakel- och golvplattor i jugendstil, stuck/stucco tak, samtliga dörrar och fönster är i original trä och i ett fantastiskt bra skick. Boytan på 354 m2 fördelas över fem våningar som förbinds med en vacker vindeltrappa även den i äkta jugendstil anda. Naturligt ljus svämmar in genom takfönstret och skapar en varm atmosfär.

Trots att huset är mycket välbevarat, skulle den må bra av en mindre renovering, det för att hålla el- och vattenledningarna uppdaterade och för att möjligtvis öka antalet badrum. Omfattningen av en eventuell renovering beror på huruvida huset ska användas privat eller omvandlas till ett litet hotell. Förutom huvudbyggnaden finns även en byggnad som kan användas både som personallägenhet och/eller som ett pensionat med två lägenheter.

Fastigheten har ett drömläge! Villan ligger i en lugn och solig gata bara några minuter från det livliga torget i Sóller. Samt att Puerto de Sóller med den lilla båthamnen, sin strand, affärer och många restauranger nås på 5 minuter med bil eller en kort resa med den gamla spårvagnen genom de typiska apelsinlundarna.

Ytterligare information: Utsikten mot bergen, garage, parkering, gästlägenhet, öppenspis, terrasser, stucktak, jugendstil golvplattor och kakelplattor Samt att fastigheten är i bra skick och väl underhållen.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Drömska villa med förföriska jugendstil detaljer ”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Sóller, Nordväst/Väst

Sóller och dess hamn Port Sóller är ungefär en halvtimmas bilresa från Palmas flygplats och har goda förbindelser med järnväg, spårvagn och buss. Dalen och den omgivande bergskedjan Tramuntana, med byar som Fornalutx och Biniaraix, är en favoritdestination för människor från hela världen och erbjuder promenader, natur, ekoturism, cykling och avkoppling. Sóller har ett starkt lokalt liv året runt med mycket kulturaktiviteter. Stranden och hamnpromenaden i Port Sóller har nyligen renoverats och erbjuder både högklassigt bad och några av Mallorcas bästa restauranger.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende