Alla bilder

Ljus lägenhet med fantastisk havs- och bergsutsikt

€ 495.000Ref. 37642

Port de Sóller
120 m2
20 m2
2
1
Ja
Nej
Nej
Nej
Ja
pågående

Modern bostad med privat terrass och vackra vyer

Denna vackra lägenhet med en boyta på ca. 108m2 plus terrasser ligger på översta våningen i ett välskött hus i Port de Sóller. Den har ett stort och rymligt vardagsrum/matsal med öppen spis, öppet kök och två sovrum med inbyggda garderober och ett badrum. De tolv meter långa fönstren (med dubbelglas) och det 3,5 meter höga taket i vardagsrummet släpper in mycket ljus och erbjuder en spektakulär utsikt mot hamnen och bergen.

Terrassen på ca. 20 m2 har lika fantastisk utsikt och är utrustad med markiser som gör att den passar för både sommar och vinterbruk. På baksidan finns en liten trädgård med en fontän. Parkeringsplatsen ligger framför byggnaden. Lägenheten total renoverades för 5 år sedan och är i mycket bra skick.

Hamnen ligger inom några minuters gångavstånd, här kan du hitta en mängd av restauranger, affärer, stranden och marinan. Den livliga staden Sóller ligger bara 10 minuters bilresa bort eller så kan du kan ta den historiska spårvagnen, som förbinder hamnen och staden. Palma ligger 30 minuters bilresa bort och 30 minuter tar det till flygplatsen.

Ytterligare information: Bergs- och havsutsikt, tvåglasfönster, centralvärme, terrass, öppen spis Parkering, luftkonditionering och satellit-TV.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Ett soligt och ljust hem, ett stenkast från Medelhavet!”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Port de Sóller, Nordväst/Väst

Port de Soller är en mycket vacker plats, omgiven av berg bara och med en härlig sandstrand och båthamn. Till byn Soller tar det mindre än 5 minuter med bil. Soller är ett eftertraktat område för de som gillar naturen, ekoturism och simning. Här finner vi den välkända bergkedjan Tramuntana som är en favoritdestination för människor från hela världen. Det tar 30 minuter med bil till både Palmas centrum och den internationella flygplatsen.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende