Alla bilder

Lyxig takvåning i restaurerad historisk byggnad i Santa Maria

€ 950.000Ref. MFP064C

Santa Maria
139 m2
45 m2
3
2
Ja
Ja
Ja
Nej
Nej
pågående

Designlägenheter med pool och trädgård på Mallorca

Den emblematiska byggnaden "Cas Sucrer", i hjärtat av den pittoreska byn Santa Maria, kommer att rymma dessa 10 lyxiga lägenheter. Santa Maria förknippas med vingårdar och med de utmärkta mallorquinska restaurangerna i området. Det strategiska läget mellan Palma och Inca och närheten till Serra de Tramuntana gör Santa Maria till en privilegierad plats att bo på. Designen kommer att uppfylla allas förväntningar samtidigt som byggnadens karakteristiska historiska element bevaras, såsom träbjälkar och naturliga stenmurar. Fasaden kommer att restaureras där de historiska särdragen kommer att bevaras. På insidan kommer byggnaden att genomgå en komplett restaurering av en välkänd inredningsarkitekt som har gjort fantastiska arbeten i Palma de senaste åren.  

Det kommer att finnas totalt 10 lägenheter som alla kommer att ha tillgång till det underjordiska garaget med parkeringsplats och förråd, samt till den vackert designade trädgården och poolområdet. Alla lägenheter kommer att ha golvvärme, luftkonditionering och hemautomatiseringssystem, fullt utrustade kök med högkvalitativa apparater, detaljer i träsnickeri och en terrass eller balkong. Byggnaden har en total yta på 2650 m2 inklusive trädgårdar och poolområden. 

Den här stora vindsvåningen står inför Minimklostrets trädgård. Den ligger på andra våningen och har en total boyta på 139 m2 som fördelas på 3 sovrum och 2 badrum. Vardagsrummet öppnar upp mot det välutrustade köket. Bostaden har totalt 45 m2 i terrassytor och inkluderar ett sommarkök med BBQ. Två  parkeringsplatser och ett förvaringsutrymme är inkluderade.

Mer information om lägenheten på första våningen - MFP064A

Mer information om lägenheten på den andra våningen - MFP064B

Mer information om den stora lägenheten på första våningen - MFP064D

Ytterligare information: Luftkonditionering varm / kall, hiss, privat terrass, garage, pool, dubbelglasfönster, golvvärme.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Lyxig takvåning i en historisk byggnad”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Santa Maria, Center

Santa Maria är en lugn marknadsby som ligger på den vackra landsbygden med utsikt över bergen, bara 15 minuters bilresa från Palma. Det huvudsakliga shoppingområdet i byn erbjuder ett utmärkt utbud av butiker, kaféer, barer och restauranger.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende