Alla bilder

Lyxig finca med panoramautsikt i Pollensa

€ 3.450.000Ref. MF2482

Pollensa
405 m2
80 m2
4
5
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Nybyggd villa med spektakulär utsikt på norra delen av Mallorca

Denna nyligen färdigställda villa i Medelhavsstil finner vi på ett lugnt läge nära Pollensa på norra delen av Mallorca. Huset är ljust och byggt med bästa tillgängliga material. Detta är ett magnifikt Medelhavshem som uppfyller den högsta standard för ett sofistikerat boende både vad gäller övergripande design, teknisk utrustning och suveräna detaljer.

Man kommer in i villan genom en vacker spansk innergård. Villans boyta på 405 m2 är fördelad på två våningar och inkluderar 4 sovrum med badrum en-suite och en gästtoalett. Huset i sig imponerar med sin rymliga, öppna planlösning, med en entré med högt i tak och ett rymligt, ljust vardagsrum som har en  öppen spis som separerar matsal och lounge. På bottenvåningen hittar vi den absoluta höjdpunkten som är det stora, platsbyggda köket, med högkvalitativ inredning och inventarier, och ett rymligt vardagsrum-matsal med stora fönster med spektakulär utsikt över trädgården och poolområdet utanför. Ett av sovrummen ligger på denna våning med badrum en-suite, grovkök och klädkammare.

På första våningen finns förutom två en-suite sovrum även en lyxig mastersvit med walk in closet och bastu varifrån man har en magnifik utsikt över den omgivande landsbygden. Två av de tre sovrummen har direkt tillgång till de stora terrasserna med utsikt över trädgården och poolområdet. En källare i full storlek och med naturstensgolv ger möjlighet att skapa en mängd ytterligare användningsområden som en hemmabio, ett gym eller en vinkällare, etc. Villan är omgiven av en trädgård och pool som ramas in av Tramuntanabergen. De olika terrasserna, både öppna och med tak, har en underbar medelhavsvegetation som ger dem en speciell atmosfär av en lugna oaser.

Vidare är bostaden väl isolerad, har golvvärme på alla tre våningar, ett integrerat luftkonditioneringssystem och ett intelligent ventilationssystem. Detta är verkligen modernt lyxigt boende med intelligent layout i ett oslagbart område med panoramautsikt över den omgivande landsbygden.

Ytterligare information: integrerad luftkonditionering, golvvärme, intelligent ventilationssystem, pool, garage, anlagd trädgård, källare, stengolv och öppen spis.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Modern lyx i ett lugnt område”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Pollensa, Nord

Norra delen av Mallorca är berömd för sina vackra stränder. Populära områden är: Pollensa, Puerto de Pollensa, Formentor, Alcudia, Playa de Muro och Can Picafort.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Visa fler objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende