Alla bilder

Magnifik herrgård i Puigpunyent med 82 Ha mark

€ 26.000.000Ref. MV006

Puigpunyent
1.800 m2
8
4
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Imponerande renoverad finca med terasser, trädgård och pool

Det här är en av de mest spektakulära herrgårdarna på Mallorca. Tack vare sina unika egenskaper har den varit inspelningsplats för många välkända filmer. Läget kunde heller inte bli bättre, i Puigpunyent, invid de vackra Tramuntanabergen, och samtidigt bara 15 minuters bilväg från Palma.

Huset har totalrenoverats och är i gott skick. Fincan erbjuder stora härliga uteutrymmen, terrasser, trädgård och pool. Den 82 Ha stora marken är i gott skick med bördig jord för lantbruk, och det finns bra vattentillförsel. Man har också tillstånd för att bygga en vinkällare och/eller en olje press.

Mallorcafastigheter samarbetar med lokala vinexperter som ägnar sig åt rekreation och skötsel av vingårdar och olivodlingar. De erbjuder serviceutveckling, från plantering och underhåll av vin- och olivodlingar, till öppnande, skötsel och marknadsföring av exklusiva vingårdar / bodegas och oljepressar för produktion av extra jungfruolja från Mallorca.

Ytterligare information: parkering, pool, eldstad. 

 

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Imponerande och unik finca endast 15 minuters bilväg från Palma!”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Puigpunyent, Nordväst/Väst

Väst och nordvästra Mallorca är vackert där Tramuntanabergen möter Medelhavet. Populära platser är: Soller, Puerto de Soller, Valldemossa, Deia, Estellencs, Banyalbufar och George Sand.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende