Alla bilder

Modern lägenhet med gemensam pool och vacker utsikt över bergen i Port de Sóller

€ 795.000Ref. 82420

Port de Sóller
150 m2
200 m2
3
2
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Modern tvåvånings lägenhet med 200m2 terrass och pool

Fastigheten ligger i det eftertraktade området Puerto de Sóller, endast tio minuters promenadavstånd ifrån småbåtshamnen och strand. Den moderna tvåvånings lägenhet ligger i söderläge och har en boyta på ca. 150 m2 plus terrass på ca. 200 m2.

Bottenvåning: har en öppen planlösning med vardagsrum/matsal och kök varifrån man har tillgång till den stora terrassen och den gemensamma poolen. På bottenvåningen finner vi även gästtoaletten samt tvättstugan.

Första våningen: sovrum med badrum en suite, samt ytterligare ett sovrum. Lägenheten är i perfekt skick då den nyligen renoverades med högkvalitativa material. Önskar man mer shopping och restaurang alternativ är den livliga staden Sóller 10 minuters bilresa bort eller varför inte lämna bilen hemma och ta den charmiga spårvagnen som frekvent åker mellan platserna. Medan den berömda byn Deia och Fornalutx nås på 20 minuter via natursköna vägar med underbar utsikter.

Ytterligare information: Bergsutsikt, gemensam pool, parkering, luftkonditionering varm / kall.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“En vacker rymlig lägenhet med stor privat terrass i ett fantastiskt läge med underbar utsikt”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Port de Sóller, Nordväst/Väst

Port de Soller är en mycket vacker plats, omgiven av berg bara och med en härlig sandstrand och båthamn. Till byn Soller tar det mindre än 5 minuter med bil. Soller är ett eftertraktat område för de som gillar naturen, ekoturism och simning. Här finner vi den välkända bergkedjan Tramuntana som är en favoritdestination för människor från hela världen. Det tar 30 minuter med bil till både Palmas centrum och den internationella flygplatsen.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende