Alla bilder

Modern nybyggd lägenhet i Cala d'Or

€ 189.000Ref. MF1932

Cala d´Or
57 m2
13 m2
2
2
Ja
Ja
Ja
Nej
Nej
E

Trea med terrass och gemensam pool i Cala d'Or

Vi hittar den här ljusa och moderna lägenheten i en gated community med trädgårdar och pooler i Cala d'Or på Mallorcas sydöstra kust.

Lägenheten har en boyta på ca 57 m2 som består av 2 sovrum, 2 badrum, ett fullt utrustat modernt kök, och ett öppet och luftigt vardagsrum. Från det trevliga vardagsrummet/matsalen når man en av de två terrasserna. Detta är den största av de två och vetter mot öster, vilket gör den till den idealiska platsen för ditt morgonkaffe, och på eftermiddagen kan man njuta av mer skugga här. 

Till komplexet hör tre härliga poolområden, gemensam trädgård och parkering. Detta välskötta komplex är beläget endast cirka fem minuters promenadavstånd från den stora båthamnen i Cala d'Or. Där finns ett brett utbud av internationella restauranger och mysiga caféer. I Cala d'Or finns totalt sju fina badstränder. Palma stad når man på 45 minuter med bil. 

Ytterligare information: luftkonditionering (v/k), dubbelglasfönster, hiss, parkering, gemensam pool. 

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Perfekt semesterlägenhet, men pool och härliga stränder nära!”

Magnus Nystedt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Cala d´Or, Sydöst

Sydöstra och östra delen av Mallorca erbjuder en kombination av boende vid havet och på landsbygden. Populära platser är: Porto Colom, Cala D'Or, Porto Petro, Porto Cristo, Felanitx, Alqueria Blanca, Cas Concos, Cala Murada och S'Horta.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende