Alla bilder

Modernt hus nära stranden Es Trenc med sin karibiska stil och fina vita sandstränder

€ 499.000Ref. MFD052

Sa Ràpita
203 m2
40 m2
4
4
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Stor modern villa med fyra sovrum

Denna vackra villa ligger i den redan populära D'Alt de Sa Rápita, ett område som byggdes för 9 år sedan i ett lantlig stil -komplex, med eget klubbhus, tennisbanor, paddlebanor och stor pool. Fördelarna med området är många, bland annat närheten till Sa Rapitas hamn, som är öppet året runt och erbjuder både njutbar atmosfär och dess berömda paella. En annan fördel är närheten till Es Trenc, en av de vackraste stränderna i Balearerna.

Boytan på 203 m2 är fördelat över 4 sovrum och 4 badrum, samtliga med modern design och inredning och med varsin luftkonditionering och uppvärmning. Två av sovrummen finner vi på första våningen och två på entréplanen som även ger oss ett ljust stort vardagsrum med matplats och fullt utrustat amerikanskt kök. Från detta rymliga rum finns den 40 m2 stora täckta terrassen.

Palma nås med en 25 minuters bilresa och den mysiga staden Campos med sin otroliga lördagsmarknad ligger bara 15 minuter bort.

Ytterligare information: värme, luftkonditionering, parkering, alla möbler är inkluderade, högkvalitativt amerikanskt fullt utrustat kök med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och stort kylskåp med frysfack.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Känn av den det karibiska viben i denna vackra lantliga villa!”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Sa Ràpita, Syd

Sa Rápita är beläget i närheten av de vackra stränderna Es Trenc och Colonia de Sant Jordi på Mallorca södra kust. Även om kuststräckan bara ligger 20 minuter från Palma, är den ovanligt välbevarad och orörd. På dess vackra strandpromenad som ligger mellan två luxuösa båtklubbar finns flera av Mallorcas absolut bästa paella-, fisk- och skaldjursrestauranger.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende