Alla bilder

Nybygga lägenheter i Sa Rapita

€ 338.000Ref. MF2025A

Sa Ràpita
76 m2
62 m2
2
2
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Fina lägenheter i en utmärkt förening nära stranden på Mallorca

Detta nybyggda bostadsområde med exklusiva lägenheter ligger i den lugna byn Sa Rápita, omgivet av en spektakulär natur och väldigt nära en av de finaste stränderna på ön, Es Trenc. Bostadsområdet ligger mycket lugnt i en blandad bebyggelse av småhus och lägenheter i mindre byggnader. Alla licenser är godkända och lägenheterna är nybyggda, redo för dig att flytta in. Totalt finns 80 bostäder, ett fint gemensamt poolområde och grönområde. Lägenheterna är ljusa, rymliga och lever upp till en lyxstandard. Alla lägenheter består av 2 sovrum och har en totala boytor mellan 76 m2 och 83 m2. Priserna varierar mellan 298 000 euro och 348 000 euro.

Detta är en takvåning med en total boyta på 76 m2. Den består av 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum/matsal, utrustat kök och tvättstuga. Det finns en terrass på taket på 50 m2 och ytterligare en lite mindre terrass på 12 m2. 

Ytterligare information: Luftkonditionering, gemensam pool och trädgård, parkeringsplats.

Se även MF2025B

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Lägenheter nära stranden”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Sa Ràpita, Syd

Sa Rápita är beläget i närheten av de vackra stränderna Es Trenc och Colonia de Sant Jordi på Mallorca södra kust. Även om kuststräckan bara ligger 20 minuter från Palma, är den ovanligt välbevarad och orörd. På dess vackra strandpromenad som ligger mellan två luxuösa båtklubbar finns flera av Mallorcas absolut bästa paella-, fisk- och skaldjursrestauranger.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende