Alla bilder

Nybyggd villa invid havet med härliga terasser och pool på ett vackert kustläge nära Palma

€ 2.600.000Ref. MF1861

Sa Torre
357 m2
50 m2
4
4
Ja
Ja
Nej
Nej
Ja
pågående

Vackert och harmoniskt byggt på ett priviligerad läge som erbjuder fantastiska solnedgångar

Detta är en vacker nybyggd villa, på första linje i Puig de Ros, på Mallorcas sydöstra kust, mycket nära den exklusiva Beach Klubben Mhares och Maioris Golf, och bara 15 minuters bilresa från centrala Palma. Pinjeträden framför huset har beskurits och tillåter  en vacker utsikten över havet.

Denna tvåvåningsvilla har byggts med material av bästa kvalitet och har 4 sovrum och 4 badrum, 3 av dem en suite, ett stort kök, ett öppet vardagsrum med stora fönster och inglasade skjutdörrar som öppnar ut mot terrassen med sin pool och medelhavsvyer. Villan har också en takterrass, samt ett garage och en tvättstuga. Samma stengolv har lagts både i interiören och i exteriören, vilket ger en känsla av rymlighet, elegans och lyx till huset. Saltvattenspoolen karaktäriseras av elegant grått kakel. Huset har en trädgård som kräver ytterst lite underhåll, och mellan pinjeträden kan du njuta av utsikten över himmel och hav. 

Ytterligare information: golvvärme, luftkonditionering, dubbelglasfönster, Grohe-kranar i badrummen, italienska stengolv av hög kvalitet, ett avkalkningssystem, LED-belysning, terrasser, pool, parkering.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Property with the best sunsets in the south”

Patrik Flyving
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Sa Torre, Syd

Sa Torre är en trevlig och lugnt område med supermarkets, banker och restauranger beläget öster om Palma, med närhet till golfbanan och stranden. Palma ligger 15 minuter härifrån och den internationella flygplatsen Son Sant Joan 5 minuter härifrån.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende