Alla bilder

Nybyggd villa nära stranden med underbar utsikt i Son Veri Nou

€ 6.250.000Ref. MF1848

Son Veri Nou
600 m2
250 m2
5
6
Ja
Ja
Ja
Nej
Ja
pågående

Designvilla med fantastiska egenskaper och underbar utsikt över Palmabukten

Denna designvilla är byggd enligt allt inom senaste standards, bilderna talar för sig själva och ger en känsla för den kvalitet och de noggranna detaljer som denna fastighet erbjuder. Från det ögonblick du går in i huset har du panoramautsikt över Palma-bukten och det turkosa vattnet bortom medelhavsträdgården och poolen.

Det är en spektakulär lyxvilla med 5 sovrum och 6 badrum, fem av dem en suite. Den stora fastigheten är fördelad på fyra våningar, inklusive en källare med gym, turkiskt bad och bastu och en stor takterrass med panoramautsikt över havet. Både det stora vardagsrummet på bottenvåningen, med generöst utrymme, matsal och kök och övervåningen, kännetecknas av de stora fönstrena med fantastisk havsutsikt. De två vardagsrummen och köket liksom matsalen är alla öppna men kan separeras i 3 olika områden med specialdesignade träjalusier. Vardagsrummet öppnar också upp till en stor terrass, som i sin tur ger tillgång till den stora poolen och Medelhavs- trädgården med underbar havsutsikt.

Ytterligare information: luftkonditionering, inbyggda garderober, hiss, tvättstuga, dubbelglasfönster, säkerhetsdörr, bastu, larmsystem, golvvärme, havsutsikt.

Bara några steg från havet och en liten strand, har denna fantastiska villa ett privilegierat läge i Son Verí Nou på Mallorca. Det finns ett sjukhus i närheten och både den internationella flygplatsen och Palma centrum kan nås med en kort bilresa.

 
Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Min drömbostad på Mallorca”

Patrik Flyving
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Son Veri Nou, Syd

Söder om Mallorca är känt för den långa stranden Es Trenc. Andra populära platser är: Santanyi, Campos, Colonia de Sant Jordi, Es Trenc, Bahia Grande, Bahia Azul, Cala Blava och Cala Pi.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Visa fler objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende