Alla bilder

Nybyggda designvillor nära stranden Cala Murada

€ 375.000Ref. MF1670

Cala Murada
178 m2
248 m2
3
3
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Moderna bostäder med gemensam pool på sydöstra Mallorca

Detta nybygge erbjuder moderna designvillor och bungalows på ett unikt läge nära naturen, omgiven av grönområden och enbart några få meter från den vackra stranden Cala Murada.

Bostäderna kombinerar funktionalitet med modern arkitektur. Här kan du njuta av det fantastiska klimatet på Mallorca tack vare de generösa utomhusytorna som fungerar som en förlängningen av bostadsytan med stora fönster som öppnar upp mot terrassen. Föreningen har en stor gemensam pool med, café med terrass, en lekplats och bastu.

Bostäderna varierar i yta och pris och börjar på 375 000 euro för en villa med 3 sovrum och 3 badrum med en total bostadsyta på 178 m2 och en trädgård på 248 m2. Villan för 585 000 euro har 3 sovrum och 2 badrum på en bostadsyta av 199 m2 och en stor privat trädgård på 600 m2. Bostäderna kommer att färdigställas mellan December 2017 och Maj 2018.

Ytterligare information: luftkonditionering, tvåglasfönster, gemensam pool, privat terrass, parkering, möjlighet att köpa bostaden fullt möblerad.

I området  Calas de Murada kan du hitta allt du behöver för en trevlig och avkopplande semester. Det finns ett härligt poolområde med en stor gräsmatta och en lekplats för barnen. Dessutom finns det en exklusiv klubb för de boende med bar, matsal och stor terrass med utomhusbastu, Jacuzzi och omklädningsrum.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

Cala Murada, Sydöst

Sydöstra och östra delen av Mallorca erbjuder en kombination av boende vid havet och på landsbygden. Populära platser är: Porto Colom, Cala D'Or, Porto Petro, Porto Cristo, Felanitx, Alqueria Blanca, Cas Concos, Cala Murada och S'Horta.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende