Alla bilder

Nybyggda designvillor nära stranden Cala Murada

€ 492.000Ref. MF1671

Cala Murada
208 m2
2
2
Ja
Ja
Ja
Nej
Nej
pågående

Moderna bostäder med gemensam pool på sydöstra Mallorca

Detta nybygge erbjuder moderna designvillor på ett unikt läge nära naturen, omgiven av grönområden och enbart några få meter från den vackra stranden Cala Murada.

Bostäderna kombinerar funktionalitet med modern arkitektur. Här kan du njuta av det fantastiska klimatet på Mallorca tack vare de generösa utomhusytorna som fungerar som en förlängningen av bostadsytan med stora fönster som öppnar upp mot terrassen. Föreningen har en stor gemensam pool med, kafé med terrass, en lekplats och bastu. 

Detta projekt erbjuder bungalows med 2 sovrum på markplan med trädgård och första våning med solterrass.  Villorna kommer att ha 2 eller 3 sovrum med stora trädgårdar mellan 713 m2 till 873 m2. Bungalowerna har stora terrasser och villorna har loungeområde på två våningar och golvvärme på badrummen.

Villorna varierar i storlek och pris och priserna börjar på 492 000 euros för en villa med 2 sovrum och 2 badrum med en total bostadsyta på 208 m2 och en stor trädgård på 628 m2.

Villan med 3 sovrum och 2 badrum med en total bostadsyta på 204 m2 och en stor trädgård på 705 m2 i sydläge kostar från 604 000 euro.

Ytterligare information: luftkonditionering, tvåglasfönster, gemensam pool, privat terrass, parkering.

I området  Calas de Murada kan du hitta allt du behöver för en trevlig och avkopplande semester. Det finns ett härligt poolområde med en stor gräsmatta och en lekplats för barnen. Dessutom finns det en exklusiv klubb för de boende med bar, matsal och stor terrass med utomhusbastu, Jacuzzi och omklädningsrum.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

Cala Murada, Sydöst

Sydöstra och östra delen av Mallorca erbjuder en kombination av boende vid havet och på landsbygden. Populära platser är: Porto Colom, Cala D'Or, Porto Petro, Porto Cristo, Felanitx, Alqueria Blanca, Cas Concos, Cala Murada och S'Horta.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende