Alla bilder

Nyrenoverad studio med fin havsutsikt i Cala Major

€ 169.000Ref. MF1922

Cala Major
35 m2
6 m2
1
1
Nej
Nej
Ja
Nej
Nej
pågående

Lägenhet med badrocksavstånd till Cala Major-stranden

Vill du bo på Mallorca med närhet både till det härligt pulserande stadslivet i Palma, kombinerat med lugnet som en panoramautsikt över havet ger, så är Cala Major det perfekta valet. Det här är en nyrenoverad studio på utmärkt läge i det trevliga området Cala Major. Bara att ta handduken och gå ned till stranden för ett morgondopp.  

På femte våningen med härlig havsutsikt hittar du denna effektiva studio som utnyttjar varje yta till sitt bästa. Smart planlösning, ljusa färger, stora fönster, skandinavisk design i kombination med originaldetaljer som t.ex. en vacker rejäl trädörr, ger karaktär till denna lägenhet. Boytan är på ca 35 m2 och terrassen 6 m2. Här kan man också njuta av en stor gemensam takterrass med ännu storslagnare utsikt. 

Ytterligare information: luftkonditionering, dubbelglasfönster, hiss. 

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Smart studio intill stranden.”

Magnus Nystedt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Cala Major, Sydväst

Cala Major är perfekt för dem som söker ett bostadsområde vid havet och nära till allt. Butiker, restauranger och caféer är öppna året runt. Området ligger vid havet och har en egen strand. Dessutom är det enbart 5 minuters bilresa från Palma centrum och det är bra bussförbindelser. I Cala Major har den spanska kungen sitt sommarresidens Marivent. De vackra trädgårdarna i Marivent är öppna för allmänheten större delen av året och är det gröna hjärtat av området.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende