Alla bilder

Nytt modernt bostadsprojekt i historiska Bunyola

€ 390.000Ref. MFP159

Bunyola
81 m2
13 m2
2
2
Ja
Ja
Ja
Nej
Nej
pågående

Vackert designade lägenheter med 2 eller 3 sovrum med en härlig gemensam pool

Bunyola ligger vid foten av den majestätiska Serra de Tramuntana och är en historisk och traditionell stad på den centrala delen av Mallorca. Här kan man njuta av naturens hisnande skönhet och samtidigt ta del av den rika kultur och autentiska mallorkinska karaktär som genomsyrar området och skapar ett unikt och fängslande landskap.

Trots sin idylliska avskildhet ligger projektet nära Palma och har goda förbindelser, vilket gör att du kan njuta av en lantlig upplevelse utan att göra avkall på tillgången till de extraordinära attraktioner som Mallorca har att erbjuda.

Upptäck detta välkomnande, fullt underhållna och sammankopplade stadsområde. Omfamna lugnet i ett charmigt samhälle som är genomsyrat av kulturell betydelse. Projektet består av 36 vackert designade bostäder med 2 eller 3 sovrum, komplett med garage, förråd och en härlig gemensam pool. Alla lägenheter har stora terrasser. Bottenvåningarna har terrass och en liten privat trädgård och takvåningarna har en egen privat takterrass. Byggnaden kommer att ha en modern och funktionell inredning, med största respekt för den traditionella aspekten som syftar till att optimera hållbarhet och spara resurser.

Njut av lyxen i de delade faciliteterna som har utformats noggrant för att förbättra din fritid. Ta ett uppfriskande dopp i den inbjudande poolen eller varva ner bland olika trädgårdar spridda över olika nivåer, vilket ger dig den ultimata avkopplingsupplevelsen.

Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem. Upplev symbolen för komfort, stil och lugn i ett av Mallorcas mest eftertraktade bostadsområden. Ta tillfället i akt nu och omfamna essensen av modernt boende i ett modernt utrymme. Kontakta oss idag för att säkra din bit av paradiset!

Ytterligare information: Parkering, AC, Gemensam pool.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Njut av lugnet i ett charmigt samhälle som genomsyras av kulturell betydelse!”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Bunyola, Center

Bunyola är en traditionell liten by med flera mysiga restauranger och kaféer. Byn ligger 14 km norr om Palma alldeles intill den vackra bergskedjan Tramuntana. Härifrån kan du enkelt ta dig till den vackra stranden i Port de Sóller eller in till Palma på 15 minuter.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Visa fler objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?