Alla bilder

Nytt projekt med 25 eleganta lägenheter i Canyamel

€ 342.000Ref. MFP085

Canyamel
80 m2
39 m2
2
2
Ja
Ja
Ja
Nej
Nej
pågående

Lägenheter med gemensam pool och trädgård på nordöstra Mallorca

Detta nya projekt ska byggas i det vackra området Canyamel på  nordöstra delen av Mallorca. Här bor du i lugn och ro nära stranden och på kort avstånd till flera golfbanor i området. Golfbanan samt stranden i Canyamel kan nås till fots på enbart några få minuters promenad.

Bostadsprojektet med 25 rymliga lägenheter kommer att kombinera Medelhavsdesign med modern arkitektur. Det eleganta projekt kommer att bestå av lägenheter med 2 eller 3 sovrum i en gated community med gemensamma trädgårdar och pool. Bostäderna planeras vara färdigställda i maj 2021.

Lägenheterna kommer att ha en total bostadsyta på mellan 80 m2 till 113 m2 med 2 eller 3 sovrum. Det kommer att finnas 2 badrum, varav ett är en-suite. Det öppna köket och vardagsrummet ansluter perfekt till den privata terrassen på 15 m2 - 39 m2. En parkeringsplats ingår till var bostad. Priserna börjar från 342 000 euro för tvårumslägenheterna. Trerumslägenheterna börjar från 375 000 euro.

Ytterligare information: Tvåglasfönster, underjordiskt garage, privat terrass, luftkonditionering, värme, hiss, förråd, gemensam trädgård, gemensam pool, tvättstuga, förinstallation av eluttag i parkeringsplatser.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Utmärkta lägenheter nära stranden och golfbanan”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Canyamel, Nordöst

Nordöstra delen av Mallorca är ett lugnt område med fina stränder och berg. Populära platser är: Colonia de Sant Pere, Colonia de San Pedro, Arta, Betlem, Capdepera och Son Serra de Marina.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende