Alla bilder

Nytt projekt med terrasser, trädgård och gemensam pool i Cala d'Or

€ 225.000Ref. MFP045

Cala d´Or
64 m2
11 m2
2
2
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Designlägenheter nära underbara stränder på Mallorcas sydöstra kust

Acquamarina är ett nytt projekt på Mallorca, och ligger nära Cala d'Or Marina. Cala d'Or är en perfekt plats för er som älskar dykning och andra vattensporter. Här kan ni också njuta av medelhavsköket, då det finns ett flertal prestigefyllda restauranger med underbara terrasser i området.

Projektet består av tvårums-lägenheter med medelhavsstil. Komplexet är omgivet av rymliga trädgårdar med inhemska växter och en gemensam pool där du kan få ut det mesta av öns härliga klimat. Bottenvåningarna har stora terrasser med egen veranda och trädgård, takvåningarna har egna solterraser med magnifik utsikt. Dessa moderna lägenheter i minimalistisk stil är utrustade med allt av högsta standard och ombonade in i minsta detalj. Priserna varierar mellan 225.000 € och 305.000 €.

Ytterligare information: till varje lägenhet hör en parkeringsplats, bostäderna har värme, A/C och dubbelglas.

Cala d'Or är en populär semesterort på sydöstra Mallorca. Här finns många små stränder, inklusive Cala Gran, Cala d'Or, Cala Egos, Cala Es Forti, Cala Serena och Cala Esmeralda. Närmaste större stad är Santanyi och den vackra fiskehamnen Porto Petro ligger bara på fem minuters avstånd med bil. Palmas flygplats ligger inom 45 minuters bilresa.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

Cala d´Or, Sydöst

Sydöstra och östra delen av Mallorca erbjuder en kombination av boende vid havet och på landsbygden. Populära platser är: Porto Colom, Cala D'Or, Porto Petro, Porto Cristo, Felanitx, Alqueria Blanca, Cas Concos, Cala Murada och S'Horta.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende