Alla bilder

Nytt projekt: Villor med trädgård i Sa Ràpita

€ 390.000Ref. MFP044

Sa Ràpita
140 m2
44 m2
3
3
Ja
Nej
Nej
Nej
Nej
pågående

Villor med trädgård och terrasser intill de vackra sandstränderna Sa Ràpita och Es Trenc

Detta nya projekt av Villas en Dalt de Sa Rapita ligger mindre än 1 kilometer från de idylliska stränderna i Sa Rapita och Es Trenc på sydöstra Mallorca.

Dessa nya villor, i modern och minimalistisk stil, har noggrant utformats för att erbjuda rymliga, ljusa rum, och maximera utrymme och komfort. De har alla 3 dubbelrum och 3 badrum, utrustat kök och tvättstuga, vardagsrum och matsal med förinstallation av öppen spis, samt stora terrasser och trädgård. I tomten ingår också en privat parkeringsplats och ett förråd.

Som kund kommer ni att ha möjlighet att personifiera ert nya hem genom ett fertal tillval, beroende på vilket stadium byggnationen befinner sig i: pool, golvvärme, luftkonditionering, garage, öppen spis mm.

Från lanseringen av de 7 första bostäderna av de totalt 56 planerade, 3 är redan sålda och 4 är till salu. Alla hus har en stor terrass och trädgård. Tre av dessa fastigheter har ett pris på 390000 euro, medan en av dem, med en större tomt och trädgård, säljs till 465000 euro.

Dalt de Sa Ràpita ligger i den pittoreska fiskebyn Sa Ràpita, på södra kusten av Mallorca, i närheten till de långa sandstränderna Es Trenc, Ses Covetes och Sa Rápita. Detta kustområde på 1500 hektar, har förklarats av särskilt intresse tack vare sin naturliga skönhet. Från denna kust med vackert kristallklart vatten ser man ön Cabrera, en av de mest spektakulära och överraskande enklaverna i Medelhavet som 1991 förklarades nationalpark.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

Sa Ràpita, Syd

Sa Rápita är beläget i närheten av de vackra stränderna Es Trenc och Colonia de Sant Jordi på Mallorca södra kust. Även om kuststräckan bara ligger 20 minuter från Palma, är den ovanligt välbevarad och orörd. På dess vackra strandpromenad som ligger mellan två luxuösa båtklubbar finns flera av Mallorcas absolut bästa paella-, fisk- och skaldjursrestauranger.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende