Alla bilder

Renoverad lägenhet i Cala Mayor

€ 280.000Ref. AB35891

Cala Major
55 m2
8 m2
2
1
Nej
Nej
Nej
Nej
Nej
pågående

100 meter från den vackra sandstranden i Cala Mayor

Denna renoverade lägenhet ligger bara 100 meter från den vackra sandstranden i Cala Mayor. Fastigheten ligger i ett mycket eftertraktat område med ett utmärkt läge och ett brett utbud av bekvämligheter. Inom kort gångavstånd finns en mängd restauranger, kollektivtrafiken och stormarknader.

Lägenheten ligger undangömt på en lugn gata. Boytan på 55 m2 och 8 m2 terrass är uppdelad i ett vardagsrum med matplats, två sovrum och ett badrum. Bostaden är designat för att skapa en varm och inbjudande atmosfär, köket är utrustat med moderna bekvämligheter och det finns en täckt terrass i söderläge.

Fastigheten har nyligen genomgått en totalrenovering för att ge den ett fräscht och modernt utseende med modern design. Dessutom, dess närhet till Palma, med bara 10 minuters bilresa, kan du nå staden Palma.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Fantastiskt val för dem som söker en kustnära livsstil”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Cala Major, Sydväst

Cala Major är perfekt för dem som söker ett bostadsområde vid havet och nära till allt. Butiker, restauranger och caféer är öppna året runt. Området ligger vid havet och har en egen strand. Dessutom är det enbart 5 minuters bilresa från Palma centrum och det är bra bussförbindelser. I Cala Major har den spanska kungen sitt sommarresidens Marivent. De vackra trädgårdarna i Marivent är öppna för allmänheten större delen av året och är det gröna hjärtat av området.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende