Alla bilder

Renoverad två sovrums lägenhet i Cala Major

€ 340.000Ref. AB35889

Cala Major
100 m2
2
1
Ja
Nej
Nej
Nej
Nej
pågående

Fastighet nära havet i populärt område

Denna vackra och nyrenoverade lägenhet med två sovrum ligger på gångavstånd till stranden Cala Mayor och den livliga gatan Joan Miro med sina kaféer och restauranger. Byggnaden ligger framför ett grönområde med lite buller från gatan, den är också mycket välbevarad och väl underhållen med få grannar. Dessutom har byggnaden en gemensam parkeringsplats och varje lägenhet har en parkeringsplats.

Den renoverade lägenheten på 100 m2 består av 2 dubbelrum med inbyggda garderober. Ett vardagsrum med matplats med öppet kök, stort badrum och tvättstuga, som kan användas som förråd. Terrassen på 12 m2 är täckt. Om du är ute efter att bo nära havet med enkel tillgång till motorvägen och många förbindelser, så är detta lägenheten för dig. Den fina sandstrand i  Cala Major når man på få minuters gångavstånd från lägenheten och den trendiga Cala Nova hamnen likaså. Palma nås på mindre än 10 minuter med bil. Det finns även möjligt att köpa bostaden med eller utan möbler.

Ytterligare information: luftkonditionering h/c, värme, tvåglasfönster, parkering.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Vacker lägenhet i Cala Major!”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Cala Major, Sydväst

Cala Major är perfekt för dem som söker ett bostadsområde vid havet och nära till allt. Butiker, restauranger och caféer är öppna året runt. Området ligger vid havet och har en egen strand. Dessutom är det enbart 5 minuters bilresa från Palma centrum och det är bra bussförbindelser. I Cala Major har den spanska kungen sitt sommarresidens Marivent. De vackra trädgårdarna i Marivent är öppna för allmänheten större delen av året och är det gröna hjärtat av området.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende