Alla bilder Såld

Renoveringsobjekt med fantastisk havsutsikt över Porto Pi

€ 190.000Ref. MF1751

Bonanova
69 m2
12 m2
1
1
Nej
Nej
Ja
Nej
Ja
pågående

Lägenhet med stor potential nära Bellverskogen, Cala Major och Palmas hamnpromenad

Denna stora ljusa lägenhet med öppna ytor och kök har stor potential att förvandlas till ert drömhem. Terrassen är stor och har en fantastisk utsikt över Porto Pi, hamnen och havet. Lägenheten har ett sovrum och ett badrum, och möjlighet att bygga till ett extra sovrum. Ett unikt tillfälle för den händige!

Ytterligare information: värme, hiss, terrass.

Lägenheten ligger intill shoppingcentret Porto Pi, och även hamnpromenaden, Bellver skogen, svenska skolan liksom stranden i Cala Major ligger inom gångavstånd. Palma centrum ligger bara 5 minuters bilväg härifrån. 

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

Bonanova, Palma

Bonanova ligger beläget bredvid skogen och parken vid Bellver-slottet med närhet till Palma stad. Det är ett lugnt och säkert område, perfekt för familjer som vill bo i ett bostadsområde med alla bekvämligheter nära till hands. Köpcentret Porto Pi ligger fem minuter bort med ett stort utbud av restauranger, kaféer och affärer. Den vackra strandpromenaden Paseo Maritimo ligger bara ett stenkast härifrån och centrala Palma nås på ca 5 minuter med bil eller 10 minuter med cykel.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende