Alla bilder

Smakfullt designad och inredd modern finca med stora utomhusytor och pool nära Porto Colom

€ 2.200.000Ref. MF1821

Felanitx
284 m2
127 m2
5
5
Ja
Ja
Nej
Nej
Ja
pågående

Elegant lantvills i Felanitx med hisnande utsikt över Mallorca's östkust

Denna moderna finca byggdes 2011 och ligger på en kulle i kommunen Felanitx, inte långt från den autentiska och förtrollande hamnen i Porto Colom. Det går inte annat än att fascineras av detta smakfullt inredda och utrustade hus, med sin spektakulära utsikt ner utöver den östra kusten och havet. Den generösa planlösningen erbjuder på bottenvåningen ett mycket härligt och tilltalande vardagsrum och matsal med stora fönster och utsikt, tillsammans med ett öppet kök utrustat med köksö och exklusiva vitvaror. På övervåningen finns ett stort sovrum med badrum en suite, samt fyra andra sovrum och deras tillhörande badrum.

De generösa utomhusområdena bjuder in till att njuta av utomhusliv av bästa klass. Från den fantastiska infinity-poolen med jacuzzi har du en oöverträffad utsikt. Från denna unika plats kan du betrakta omgivningen med dess skiftningar under dagen – allt från det glittrande havet på morgonen till de glimmande ljusen från hamnarna på natten.

Ytterligare information, golvvärme, luftkonditionering, larmsystem, inbyggt musiksystem, terrasser, trädgård, uppvärmd pool, jacuzzi.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Enastående modern finca med pool och underbar utsikt.”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Felanitx, Sydöst

Felanitx är ett fridfullt område med fantastiskt landskap på Mallorcas östra sida. Här är det nära till flera härliga stränder och populära golfbanor. Det tar ca. 45 minuter att köra till Palma City och 35 minuter till den internationella flygplatsen Son Sant Joan.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende