Alla bilder

Stort radhus i centrum av byn Algaida

€ 535.000Ref. MF1746

Llucmajor
273 m2
40 m2
5
3
Nej
Nej
Nej
Nej
Nej
pågående

Townhouse med trädgård i en charmig by inte långt från Palma

Detta stora townhouse ligger på en lugn gata i byn Algaida. Tomten har 400 m2 och en vacker trädgård med fruktträd. Den totala boytan är 273 m2. För närvarande är huset uppdelat i två enheter: den nedre lägenheten på 172 m2 och den övre lägenheten på 111 m2. Båda dessa delar behöver uppdateras och renoveras. Huset består för närvarande av 5 sovrum, 2 badrum och flera vardagsrum. Fastigheten har många unika egenskaper såsom vackert bevarat originalsnickeri, 3 eldstäder, en brunn inne i huset, samt ursprungliga golv. Denna fastighet har många möjligheter eftersom den kan omvandlas till ett stort hus eller förbli som flera enheter. Det finns möjlighet att bygga ut fler kvadratmeter.

Byn Algaida ligger i en vacker lantlig del av Mallorca, men bara 15 minuters bilresa från Palma centrum. Denna region är ett äkta paradis för cyklister och vandrare. Algaida har också ett par fina kyrkor, liksom några av de vackraste väderkvarnarna i Mallorca.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“A house with many possibilities in a genuine village.”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Llucmajor, Syd

Llucmajor är en trevlig ort som ligger sydöst om Palma. Med sitt centrala läge når man enkelt och smidigt de fantastiska stränderna på Mallorcas sydöstra sida. Det tar ca. 20 minuter att köra till Palma och endast 15 minuter till den internationella flygplatsen. 

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende