Alla bilder

Studiolägenhet med härlig utsikt i Cala Mayor

€ 120.000Ref. MF1933

Cala Major
40 m2
6 m2
0
1
Nej
Nej
Ja
Nej
Ja
pågående

Perfekt semesterlägenhet i Cala Mayor

Denna  Studio  i Cala Mayor har precis blivit renoverad. Den har en underbar utsikt över Medelhavet samt en trevlig terrass.

Lägenheten består av en entréhall, ett modernt badrum samt öppet kök/ vardagsrum fullt möblerat. Köket är även utrustat med tvättmaskin och har en enkel men sofistikerad köksö. Stranden ligger bara en kort promenad bort. Sammanfattningsvis så erbjuder den här lägenheten allt för det avkopplade semesterlivet, och bostaden fungerar också fint för åretrunt-boende. Lägenheten säljs fullt utrustad med möbler och utemöbler.

Ytterligare information: dubbelglasfönster, hiss, säljs möblerad. 

 

 

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Perfekt sommarbostad ”

Patrik Flyving
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Cala Major, Sydväst

Cala Major är perfekt för dem som söker ett bostadsområde vid havet och nära till allt. Butiker, restauranger och caféer är öppna året runt. Området ligger vid havet och har en egen strand. Dessutom är det enbart 5 minuters bilresa från Palma centrum och det är bra bussförbindelser. I Cala Major har den spanska kungen sitt sommarresidens Marivent. De vackra trädgårdarna i Marivent är öppna för allmänheten större delen av året och är det gröna hjärtat av området.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende