Alla bilder

Superfin bottenvåning i sydläge med trädgård i Puerto Pollensa

€ 405.000Ref. MF866

Port de Pollensa
99 m2
30 m2
3
2
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Modern lägenhet på nedre botten med terrass och trädgård nära stranden

Superfräsch lägenhet på nedre botten med endast två minuters gångväg från Pine Walk och stranden i Puerto Pollensa. Bostaden ligger i ett mindre komplex med tre våningsplan som byggdes 2007 och har gemensam pool.

Boytan på 99 m2 erbjuder ett ljust vardagsrum med öppet kök och matplats, tre rymliga sovrum, ett med badrum en suite och ytterligare ett badrum. Från två av sovrummen kommer man ut på en bakre terrass med utsikt över bergen. Från vardagsrummet har utgång till en solig terrass och mysig trädgård med gräsmatta.

Ytterligare information: garageplats

Puerto Pollensa är en aktiv by som ligger på den norra kusten av Mallorca. Den vackra hamnen med lyxiga båtar, flera badstränder och strandpromenaden Pine Walk ligger längs med havskanten och följs av ett brett utbud av mysiga kaféer, populära barer och bra restauranger. Under sommarmånaderna är det många som besöker platsen för att cykla eller utöva andra olika sportaktiviteter. Det är ca. 50 minuters bilfärd till centrala Palma och den internationella flygplatsen Son Sant Joan.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

Port de Pollensa, Nord

Puerto Pollensa är en trevlig by som ligger på den norra kusten av Mallorca. Här finns en vacker båthamn, flera badstränder samt en strandpromenad med ett brett utbud av mysiga kaféer, trendiga barer och bra restauranger. Under sommarmånaderna är det många som besöker platsen för att cykla eller utöva andra olika sportaktiviteter. Det är ca. 50 minuters bilfärd till centrala Palma och den internationella flygplatsen Son Sant Joan.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende