Alla bilder

Takvåning med underbara terrasser och utsikt i hjärtat av Alcudia by

€ 385.000Ref. MF1871

Alcúdia
127 m2
92 m2
2
2
Nej
Nej
Nej
Nej
Ja
pågående

Lägenhet med två terrasser med otroligt utsikt och fullt insynsskyddat i en av Mallorcas vackraste byar

Detta är ljus duplexvåning i en äldre vacker byggnad med en fint renoverad fasad. Vi hittar den på en mysig gata i Alcudia, 30 sekunder från byns kärna Plaça de la Constituició.

Lägenheten har ett stort ljust vardagsrum, kök och två sovrum, det ena har ett en suite-badrum, och direkt access till en av terrasserna som ligger i söderläge. Utsikten är unik: över takåsarna av denna välbevarade pittoreska by på norra delen av Mallorca. Det bästa med lägenheten är dess två stora terrasser och den fantastiska utsikten. Från den ena terrassen når man takterrassen på över 74 m2 med panorama-utsikt över hela byn och både Pollensa- och Alcudiabukten. Berget Sa Talaia är det enda som hindrar en från att se direkt över till Menorca.

Ytterligare information: luftkonditionering värme, dubbelglasfönster.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Unik lägenhet med unikt läge.”

Patrik Flyving
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Alcúdia, Nord

Alcudia är ett attraktivt område som ligger på den norra spetsen av Mallorca. Här finns ett brett utbud av caféer, barer och restauranger. Alcudia är mest känd för sin 14 km långa sandstrand och härifrån är det enkelt att ta sig till flera eftertraktade stränder t.ex. Cala San Vicente, Muro, Can Picafort och Formentor. I närheten ligger också Puerto Pollensa som är populärt bland surfare. Det är ca. 40 minuters bilfärd till centrala Palma och den internationella flygplatsen Son Sant Joan.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende