Alla bilder

Trevlig lägenhet med balkong i Palma

€ 195.000Ref. MF2069

El Camp d'en Serralta
57 m2
4 m2
2
1
Nej
Nej
Nej
Nej
Nej
pågående

Bostad i centralt läge nära till Palmas shoppinggator

Trevlig lägenhet med balkong, belägen på tredje våningen i ett välskött bostadshus. Lägenheten har ett utmärkt läge med gångavstånd till den charmiga stadsdelen Santa Catalina och till den välkända shoppingatan Jaime III i centrala Palma. Bostaden har en total boyta på 57 m2 och består av 2 sovrum, ett badrum, ett kök, ett vardagsrum och en balkong med en yta på 4 m2.

Detta är ett utmärkt val för den som vill vara i centrala Palma och ha olika mysiga restauranger, bra shopping och många trendiga barer och caféer nära tillhands och bara cirka 15 minuters bilresa till den internationella flygplatsen Son Sant Juan.

Ytterligare information: Luftkonditionering, dubbelglas och egen balkong.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Centralt i Palma med egen balkong!”

Jan Hedengård
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

El Camp d'en Serralta, Palma

El Camp d'en Serralta är ett uppkommande område i Palma de Mallorca. Det har varit populärt bland lokalbefolkningen i många år och du kan hitta mycket trevliga lokala kaféer och restauranger i området. Nu växer det i popularitet, och tack vare många renoveringar och nyproduktioner, blir området även alltmer attraktivt även för de internationella kunderna. Det är ett idealiskt kvarter för de som letar efter ett trevligt och lugnt område med gångavstånd till många underbara platser i staden, såsom Palma Sport & Tennis Club, marknaden i Santa Catalina och shoppinggatan Jaime III.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende