Alla bilder

Unikt projekt med 21 nybyggda hus i Deià

€ 950.000Ref. MFP055

Deià
150 m2
100 m2
3
2
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Nyproduktion av genuina hus i den pittoreska byn Deià

Vi finner detta nya och exceptionella projekt i Deià, i hjärtat av Sierra de Tramuntana. Mitt i ett pittoreskt bergslandskap gömmer sig den lilla byn Deià som en av de vackraste platserna på Mallorca. Projektet är, som sitt läge, unikt i sitt slag. Omgivet av ett medelhavslandskap kommer 21 hus ligga vid foten av Teix-berget. Designad av den berömda mallorkinska arkitekten Toni Juncosa Aysa och inspirerad av den autentiska karaktären hos öns byar, kommer Petit Deià noggrant bevara traditionen, friden och charmen i sin naturliga omgivning.

Priserna varierar från 760.000 euro till 1.660.000 euro.

Husen kommer att byggas med traditionella mallorkinska tekniker och material. Med en noggrant planerad inredning har varje hem sin egen speciella karaktär. Husen varierar från 118 till 290 m2 och har 2 eller 3 sovrum och 1 till 4 badrum. Alla hus har en eller två terrasser, med en total yta mellan 11 m2 och 168 m2. Ett öppet kök bredvid vardagsrummet erbjuder allt för den moderna livsstilen, och vardagsrummet med öppen spis skapar en mysig atmosfär. Färgerna på persiennerna, typ av dörrar, fönster och skorstenar, allt kommer att utformas exklusivt för varje hem, vilket ger en unik karaktär till varje hus. Fasaderna kommer att vara täckta med naturlig kalksten.

Ytterligare information: golvvärme, högteknologisk luftkonditionering (v/k), dubbelglasfönster och parkering eller garage. Gemensam pool och trädgårdar.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Ditt genuina hem i en genuin mallorkinsk miljö.”

Jan Hedengård
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Deià, Nordväst/Väst

Den pittoreska bergsbyn Deia med sin shopping, restauranger och kaféer ligger bara tre kilometer från Llucalcari. Tack vare sitt idylliska läge och traditionella byggnader Deia är särskilt populärt.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende