Alla bilder

Unikt projekt med fyra lägenheter i Esporles

€ 315.000Ref. MFP057B

Esporles
110 m2
16 m2
3
2
Nej
Nej
Nej
Nej
Nej
pågående

Eleganta lägenheter i en genuin mallorkinsk by

Vi är glada att presentera denna unika nyproduktion av en erkänd lokal arkitekt, i den fina byn Esporles. Esporles är en charmig och autentisk mallorkinsk by; en pärla intill Tramuntana-bergen, inte långt från kusten, och bara 25 minuters bilväg från Palma. Byn har en genuin atmosfär, omgiven av vinodlingar, apelsin-och olivlundar, berg och vackra vandringsleder. Det är faktiskt inte helt enkelt att hitta en lägenhet här, eftersom de flesta av byns bostäder är hus och radhus. Därför är projektet unikt i sitt slag, fyra eleganta mycket prisvärda lägenheter.

Bostäderna i denna nyproduktion erbjuder material av hög kvalitet, stilren och elegant design, rakt igenom ett vackert koncept för det moderna livet i en lugn miljö med närhet till naturen. De konstruerade ytorna varierar från 110 m2-150 m2, medan boytorna ligger på 89 m2-127 m2. Alla fyra lägenheter erbjuder olika terrassytor, och interiörerna har en öppen planlösning med ljust vardagsrum och modernt kök. Det finns två lägenheter med 3 sovrum och 2 badrum, en på bottenvåningen och den andra ligger på första våningen:

Lägenhet på första våningen: 110 m2 boyta, 16 m2 terrass, 3 sovrum, 365000 Euros.

Mer information om lägenheter på bottenplan: MFP057A

Ytterligare information: luftkonditionering, värme, dubbelglasfönster. Det finns även möjlighet att köpa till ett förrådsutrymme och garageplats i källaren för 30000 Euros.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Unikt projekt i en genuin by omgiven av vacker natur. ”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Esporles, Nordväst/Väst

Esporles är en charmig by omgiven av fantastisk natur belägen i Tramuntanabergen, som är en del av världsarvet. För dem som gillar golf, finns golfbanan Son Termens endast15 minuter härifrån och det tar 20 minuter att ta sig till Palma och till närmsta strand.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende