Alla bilder

Välplanerad familjevilla med vacker trädgård i Son Gual, nära Palma

€ 575.000Ref. MF1794

Son Gual
270 m2
50 m2
4
3
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Villa vid skogen nära Palma, den perfekta platsen för ett lugnt och grönt liv nära stan

Detta är ett utmärkt familjehus idealiskt för både åretrunt-boende eller för er semester. Vem kan motstå den inbjudadnde, fantastiska trädgården? Här finns en pool och stora härliga gröna ytor med stora träd som gör det möjligt att njuta av mycket utomhusliv, I både sol och skugga. Villan ligger i Son Gual, ett trevligt och exklusivt bostadsområde, nära både golfbana och ridcenter, och ca 15 minuter från Palma centrum.

Fastigheten har en boyta på 270 m2 och ligger på en plan tomt på 3100 m2. Villan har en utmärkt planlösning, fördelat på ett vardagsrum med två plan och högt i tak, 4 stora sovrum och ett kök. Alla 4 sovrum ligger på bottenvåningen och har nära tillgång till trädgården. I trädgården finns ett litet gästhus med bastu och en stor täckt grillplats. Huset har en fin pool, omringad av ett stort härligt grönområde med mycket växtlighet, här trivs medelhavsväxter och träd.

Ytterligare information: golvvärme, luftkonditionering i de de flesta av rummen, pool och bastu.

Son Gual är ett exklusivt och lugnt bostadsområde 15 minuters bilresa från Palma centrum. Området är idealiskt för er som vill njuta av lantsidan och samtidigt ha stadslivet inom nära räckhåll. Det finns en golfbana och en ridklubb i området. Den trevliga byn Algaida ligger nära, så även flygplatsen. 

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“En förträfflig layout med en otrolig trädgård.”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Son Gual, Center

Den centrala delen av Mallorca är känd för sina herrgårdar, lantgods och fincas. Mest populära platser är: Santa Maria, Binissalem, Alaró, Santa Eugenia, Sineu, Selva och Bunyola.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende