Alla bilder

Nybygga lägenheter i Sa Rapita

€ 229.000Ref. MF2025B

Sa Ràpita
76 m2
14 m2
2
2
Ja
Ja
Nej
Nej
Nej
pågående

Fina lägenheter i en utmärkt förening nära stranden på Mallorca

Detta nybyggda bostadsområde med exklusiva lägenheter ligger i den lugna byn Sa Rápita, omgiven av en spektakulär natur och väldigt nära en av de finaste stränderna på ön, Es Trenc. Alla licenser är godkända och lägenheterna är nybyggda, redo för dig att flytta in. På området finns ett fint gemensamt grönområde med swimmingpool och barnpool. Lägenheterna är ljusa, rymliga och lever upp till en lyxstandard. Alla lägenheter består av 2 sovrum och har en totala boytor mellan 76 m2 och 83 m2. Priserna varierar mellan 229 000 euro och 239 000 euro. Det finns enbart 6 lägenheter kvar till salu.

Detta är en lägenhet med en total boyta på 76 m2. Den består av 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum/matsal, utrustat kök och tvättstuga. Det finns även en terrass på 14 m2  och en parkeringsplats är inkluderad. 

Ytterligare information: Luftkonditionering, gemensam pool och trädgård, parkeringsplats.

Se även MF2025A

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Lägenheter nära stranden”

Vivian Grunblatt
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Sa Ràpita, Syd

Sa Rápita är beläget i närheten av de vackra stränderna Es Trenc och Colonia de Sant Jordi på Mallorca södra kust. Även om kuststräckan bara ligger 20 minuter från Palma, är den ovanligt välbevarad och orörd. På dess vackra strandpromenad som ligger mellan två luxuösa båtklubbar finns flera av Mallorcas absolut bästa paella-, fisk- och skaldjursrestauranger.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Visa fler objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende