port de soller

Hitta din drömbostad

Bostäder till salu i Sóller / Puerto de Sóller

Den charmiga staden Sollér ligger mitt i Tramuntana-bergskedjan. Den ligger i en stor och bördig skålformad dal ungefär 3 km inåt land från sin hamnstad Puerto de Sollér.

Sollér delar sin dal med byarna Fornalutx och Biniaritx. Tillsammans har de en befolkning på ungefär 13 000 människor. Dalen är berömd för sina apelsinlundar och terrasser med gamla olivträd. Sollér och hamnen ligger ungefär en halvtimmes körning från Palmas flygplats och har goda förbindelser genom järnväg, spårväg och buss.

Dalen och de vackra Tramuntanabergen är ett favoritresmål för folk från hela världen. Den perfekta platsen för den som särskilt uppskattar vandring, natur, ekoturism, simning eller helt enkelt lugn och avkoppling.
Fram till för några få år sedan var bostäder i Sollér och Puerto de Sollér inte särskilt dyra. Men de nyss inledda projekten med att bygga ut hamnen och förnya strandpromenaden har fört med sig dramatiska ökningar av priserna, både i Puerto de Sollér och också i Sollér. Samtidigt har antalet byggnadstillstånd begränsats kraftigt och medfört ett ökat värde av redan existerande fastigheter. Priset för ett hus i Sollér eller en lägenhet i hamnen börjar vid € 280 000 och för en villa eller en lantgård vid € 800 000.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Klicka på kartan för att se bostäder i respektive område

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Nedan presenteras de senaste objekten till salu i Sóller/Puerto de Sóller

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Vänligen fyll i vårt formulär för förfrågningar genom att klicka på länken. I formuläret kan du dessutom välja om du vill bli informerad om våra senaste fastigheter via e-post eller nyhetsbrev.

Frågeformulär

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?