northeast

Hitta din drömbostad

Bostäder till salu på nordöstra Mallorca

Nordöstra delen av Mallorca är ett lugnt område med fina stränder och berg. Populära platser är: Colonia de Sant Pere, Colonia de San Pedro, Arta, Betlem, Capdepera och Son Serra de Marina

Det nordöstra regionen sträcker sig från Colonia de sant Pere till Manacor. Här ligger många områden med storslagen naturlig skönhet mot en dramatisk bakgrund av berg.
Kusten har långa sträckor av sandstrand och avskilda vikar med kristallklart vatten. I hela området finns typisk Mallorkinsk landsbygd med gamla olivträd och johannesbrödträd, där fåren betar så som de har gjort under århundraden.

Detta är ett av de mest idylliska områdena på Mallorca dit man kan fly från livets stress och koppla av fullständigt. Stora delar av detta område har förblivit oberörda av turismen och det erbjuder fantastiskt friluftsliv med fem golfbanor, segling, dykning, havsfiske, cykling, ridning och vandring.

Området är varierat, med pittoreska historiska städer som Arta och Capdepera där man kan shoppa, sightseea och äta ute. Där finns också ett antal populära semesterorter som Cala Ratjada, Cala Bona och Cala Millor tillsammans med traditionellt spanska orter så som Costa de los Pinos och Port Verd eller små fiskehamnar som Colonia San Pere med en fantastisk utsikt över Alcudiabukten. Den nya snabba motorvägen från Manacor har minskat restiden till detta område till ungefär 20 minuter.

Eftersom området just har börjat upptäckas är priserna på fastigheter fortfarande måttliga här. Man kan fortfarande hitta lägenheter från omkring € 180 000 och lyxvillor från € 1,3 miljoner.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Klicka på kartan för att se bostäder i respektive område

Populära områden i nordöstra Mallorca

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Nedan presenteras de senaste objekten till salu på nordöstra Mallorca

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Vänligen fyll i vårt formulär för förfrågningar genom att klicka på länken. I formuläret kan du dessutom välja om du vill bli informerad om våra senaste fastigheter via e-post eller nyhetsbrev.

Frågeformulär

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?