bendinat

Hitta din drömbostad

Bostäder till salu i Bendinat / Illetas

Endast 5 minuter med bil från Palma ligger Bendinat och Illetas som är bland de mest populära områdena i sydväst. De är utmärkta för dem som vill kombinera en semesterliknande livsstil med boende året runt.

Bendinat är ett av de mest exklusiva områdena på Mallorca. Detta mycket tack vare ”Real Golf de Bendinat” med dess fina 18-håls golfbana, som breder ut sig som ett vackert grönt fält mellan lägenhetskomplexen. Men också för närheten till lyxhamnen Puerto Portals med exklusiva restauranger och nattliv. Här finns ett brett utbud av aktiviteter för barn och sportintresserade, inklusive en mycket bra tennisklubb, en välutrustad marina och Marineland. Den äldre delen av Bendinat är även den en juvel med sina lummiga trädgårdar och ståtliga villor. Bendinat har även sitt eget lilla centrum med bra restauranger. Många som väljer att flytta till Bendinat flyttar sällan därifrån. Det finns ett brett urval av exklusiva fastigheter i Bendinat, allt från mindre lägenheter till radhus och större villor.

Illetas är känt som det lilla samhället med fantastiska stränder. Många av lägenheterna här har underbar havsutsikt och närheten till både Palma och exklusiva Puerto Portals har gjort området mycket populärt. Om man vill bo nära till det mesta, men ändå lite avskilt är Illetas perfekt, och området har under de närmaste åren bara stigit på topplistan.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Klicka på kartan för att se bostäder i respektive område

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Nedan presenteras de senaste objekten till salu i Bendinat/Illetas

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Vänligen fyll i vårt formulär för förfrågningar genom att klicka på länken. I formuläret kan du dessutom välja om du vill bli informerad om våra senaste fastigheter via e-post eller nyhetsbrev.

Frågeformulär

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?