Alla bilder

Charmigt hus med utsikt över Bergen i Soller

€ 740.000Ref. MF2632

Sóller
125 m2
100 m2
3
1
Ja
Nej
Nej
Nej
Nej
pågående

Hus i originalskick med fantastik utsikt över bergen

Detta hus i originalskick ligger i det omåttligt populära Soller på Mallorcas nordvästra kust. Här är du omgiven av berg och apelsinträd. Soller centrum ligger 10 minuters promenad bort. Port de Soller kan nås på mindre än 5 minuter med bil. Palma stad nås på mindre än 30 minuter.

Huset, som ligger på en lugn gata mellan Port de Soller och Soller centrum, är från 1980. Boytan är 125 m2 och består av 3 rymliga sovrum och ett stort badrum. Det finns ett stort kök, som också är i originalskick med tillgång till terrassen. Det finns ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis. Vardagsrummet har tillgång till en solig terrass och trädgård i sydostläge. Härifrån har du en fantastisk utsikt över bergen. I den lilla trädgården hittar du apelsinträd. Du kan bygga ytterligare två våningar på huset om så önskas. Det finns plats för parkering.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Boende mitt i apelsindalen!”

Charlotte Magnusson
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Sóller, Nordväst/Väst

Sóller och dess hamn Port Sóller är ungefär en halvtimmas bilresa från Palmas flygplats och har goda förbindelser med järnväg, spårvagn och buss. Dalen och den omgivande bergskedjan Tramuntana, med byar som Fornalutx och Biniaraix, är en favoritdestination för människor från hela världen och erbjuder promenader, natur, ekoturism, cykling och avkoppling. Sóller har ett starkt lokalt liv året runt med mycket kulturaktiviteter. Stranden och hamnpromenaden i Port Sóller har nyligen renoverats och erbjuder både högklassigt bad och några av Mallorcas bästa restauranger.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?