Alla bilder

Nyrenoverad lägenhet med stor uteplats i Port de Sóller

€ 450.000Ref. MF1915

Port de Sóller
80 m2
50 m2
3
1
Nej
Nej
Nej
Nej
Nej
pågående

Fin bostad med perfekt centralt läge i underbart område på nordvästra Mallorca

Fin renoverad lägenhet nära stranden i populära Port de Sóller. Med en kort 5 minuters promenad når man stranden och hamnen i Port de Sóller där man kan beskåda både traditionella mallorkinska fiskebåtar och exklusiva fritidsbåtar. Trots sin lugna atmosfär är utbudet stort med många restauranger, caféer och små barer och butiker, framför allt längs den mysiga strandpromenaden. Och tack vare sitt läge, kan man uppleva många magiska solnedgångar här.

Lägenheten är belägen på första våningen i en välbehållen byggnad utan hiss. Boytan på 80 m2 består av tre sovrum, ett dubbelrum med inbyggda garderober och två enkla, ett badrum, stort och ljust vardagsrum med öppen spis och ett kök med nya vitvaror. Terrassen som väter mot väst har en yta på 50 m2, likaså  lägenheten som dessutom är belägenpå en lugn gata med vacker utsikt.

Ett fantastiskt tillfälle att investera i ett den mycket eftertraktade Sollerdalen! Port de Sóller ligger inom 35 minuters bilresa från Palma och området är känd för sin fantastiska skönhet. Här finner du romantiska restauranger, en fiskehamn och en underbar strand med sagolik utsikt.

Ytterligare information: luftkonditionering, terrass, fönster med dubbelglas och öppen spis.  

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Passar lika bra både som semesterlägenhet och som året runt boende!”

Charlotte Magnusson
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Port de Sóller, Nordväst/Väst

Port de Soller är en mycket vacker plats, omgiven av berg bara och med en härlig sandstrand och båthamn. Till byn Soller tar det mindre än 5 minuter med bil. Soller är ett eftertraktat område för de som gillar naturen, ekoturism och simning. Här finner vi den välkända bergkedjan Tramuntana som är en favoritdestination för människor från hela världen. Det tar 30 minuter med bil till både Palmas centrum och den internationella flygplatsen.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende