Alla bilder

Nyrenoverad lyxig lägenhet med egen terrass i Playa de Palma

€ 1.100.000Ref. MF1981

El Arenal
125 m2
30 m2
3
3
Ja
Nej
Ja
Nej
Ja
pågående

Modern och ljus lägenhet med underbar havsutsikt

Det här är en nyrenoverad modern lägenhet i toppskick som ligger i första linjen och vid strandpromenaden i Playa de Palma. Den har en boyta på 125m2 som är fördelade på 3 sovrum, 3 badrum varav två en-suite, en gästtoalett, ett stort luftigt vardagsrum med öppen planlösning där både kök och matplats ryms samt en stor härlig täckt terrass med havsutsikt. Lägenheten har stora panoramafönster som släpper in mycket naturligt ljus och därför även ger den en känsla av stora luftiga ytor. Terrassen är på 30 m2 och har en fantasisk utsikt mot Palmabukten. Inredning samt belysning är av hög kvalitet med en modern design. Palma centrum ligger endast 15 min med bil och flygplatsen knappt 10 min.

Ytterligare information: Luftkonditionering, värme, hiss, garage, dubbelglasfönster, inbyggda garderober och privat terrass.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Fantastisk utsikt bredvid en liten småbåtshamn.”

Jan Hedengård
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

El Arenal, Syd

Söder om Mallorca är känt för den långa stranden Es Trenc. Andra populära platser är: Santanyi, Campos, Colonia de Sant Jordi, Es Trenc, Bahia Grande, Bahia Azul, Cala Blava och Cala Pi.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende