Alla bilder

Renoverat gammalt townhouse i Algaida

€ 1.150.000Ref. MF2558

Algaida
292 m2
100 m2
4
2
Nej
Nej
Nej
Nej
Nej
pågående

Unikt townhouse i landsby med 4 sovrum

Detta enastående radhus ligger i byn Algaida, en vacker traditionell by ca 20 minuters bilresa från Palma. Denna pittoreska by erbjuder inte bara hisnande bergsvyer, ikoniska sevärdheter som väderkvarnar och historiska landmärken, utan har också fina butiker och goda restauranger.

Huset har genomgått en totalrenovering där man noggrant bevarat detaljerna i originalhuset från 1890. Det har ett smakfullt urval av antika trädörrar, majestätiska höga tak prydda med autentiska träbjälkar och till och med den ursprungliga stenugnen. Bostadsytan på hela 292m2 är fördelad på två våningar.  På bottenvåningen, nära huvudentrén, finns ett gästrum, ett komplett badrum och en tvättstuga. På samma våning finns två vardagsrum, ett med en mysig öppen spis och det andra med den gamla stenugnen och ett intilliggande rymligt kök. Från vardagsrummet och köket leder de eleganta glasdörrarna ut till den fridfulla uteplatsen och trädgården med gott om plats för middagar med vänner eller slappna av i solsängarna. På övervåningen finns ett tredje vardagsrum och tre sovrum med charmiga snedtak och ytterligare ett komplett badrum. Detta radhus kombinerar utan tvekan historisk charm med modern komfort.

Ytterligare information: Bevarade historiska detaljer, öppen spis, värmeelement, dubbelglasade fönster.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet
“Du kommer lätt att bli förälskad in denna historiska pärla!”

Frida Garby
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Algaida, Center

Den centrala delen av Mallorca är känd för sina herrgårdar, lantgods och fincas. Mest populära platser är: Santa Maria, Binissalem, Alaró, Santa Eugenia, Sineu, Selva och Bunyola.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende

Öppen chatt
1
More than a real estate agency
Välkommen till Mallorcafastigheter! Hur kan vi hjälpa dig?