Alla bilder Såld

Stilfulla taklägenheter med solterrasser, gemensam pool och trädgård invid stranden i Cala Mesquida

€ 450.000Ref. MFP052C

Cala Mesquida
94 m2
62 m2
3
2
Ja
Ja
Nej
Nej
Ja
C

En nyproduktion i modern medelhavsstil på Mallorcas nordvästra kust

Detta moderna, stilfulla komplex i medelhavsstil ligger vid Cala Mesquida och har direkt tillgång till stranden som ligger på 200 meters gångavsånd. Dett komplex består av en byggnad, med rymliga tre rumslägenheter, där du kan njuta av den fantastiska havsutsikten och de spektakulära skiftningarna av blått och turkost i det kristallklara vattnet.

Som ägare till en lägenhet i denna exklusiva nyproduktion kommer du att kunna njuta av en gemensam pool och härliga trädgårdar. Varje lägenhet inkluderar en parkeringsplats. Det unika komplexet har endast 17 lägenheter, alla med stora terrasser, tre sovrum och två badrum.

De 108 m2 stora takvåningarna har förutom den härliga privata terrassen på 14 m2 ytterligare en 49 m2 stora solterrasser med fantastiska utsikter. Alla lägenheter har ett rymligt vardagsrum / matsal, öppet kök med frukostbänk, två badrum, ett av dem en suite, och ett tvättrum. Lägenheterna har fullt utrustade kök med ugn, induktionsspis och köksfläkt, badrum med vackert kakel och högkvalitativa inventarier. För mer information om de övriga fastigheterna vänligen se:

MFP052A, stilfull lägenhet med egen terrass och trädgård samt gemensam pool.

MFP052B, stilfull lägenhet med egen terrass samt gemensam pool och trädgård.

Projektet har utvecklats av ett expertteam med över 60 års erfarenhet av konstruktion i Spanien. De stilfulla lägenheterna är byggda enligt strikt kvalitetsstandard och har ljud- och värmeisolering för att garantera total avkoppling i ditt nya hem.

Ytterligare information: dubbelglas, värme, luftkonditionering, parkering, gemensam pool och trädgård.

Lägg till i önskelistaTa bort från önskelista
Visa önskelista
Rekommendera fastighet

Kontakta oss om du är intresserad av detta objekt

“Underbara taklägenheter med magnifik utsikt över bukten.”

Ahmet Senoglu
info@mallorcafastigheter.com
+34 971 22 08 68

Cala Mesquida, Nordöst

Nordöstra delen av Mallorca är ett lugnt område med fina stränder och berg. Populära platser är: Colonia de Sant Pere, Colonia de San Pedro, Arta, Betlem, Capdepera och Son Serra de Marina.

Sydväst Palma Syd Sydöst Nordöst Nord Nordväst/Väst Center

Liknande objekt

Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende